Elma Turlings – projectbegeleider

Sinds 1 mei 2023 ben ik werkzaam als projectbegeleider voor activiteiten in het kader van Maaspoort, Gelukkig, Gezond en Fit (MGG&F).

MGG&F ondersteunt al jaren sociale en wijkgerichte initiatieven en samenwerking in de eerstelijnsgezondheidszorg. We doen dat door middel van begeleiding van wijkbewoners bij het realiseren van hun ideeën. Ook is (mede)financiering van dergelijke activiteiten in de pilotfase mogelijk. De projecten worden benaderd vanuit de visie van Positieve Gezondheid (https://www.iph.nl/kennisbank/wat-is-positieve-gezondheid/). We werken veel samen met het team van het Sociaal Cultureel Centrum De Schans en met het opbouwwerk van Farent. Met mijn ruime ervaring als adviseur en projectleider past de rol van projectbegeleider goed bij mij en ben ik er blij mee. Voor meer info over mij zie: https://www.linkedin.com/in/elma-turlings-67996b1b/

Heb je een idee waarmee we inwoners van Maaspoort gezonder, gelukkiger of fitter kunnen maken? Laat het weten. Ik ben meestal aanwezig in De Schans op maandagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur en op dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur. Loop gerust eens binnen.

Je kunt ook mailen naar: info@maaspoortgelukkiggezondfit.nl

Neem al eens vast een kijkje op de website: www.maaspoortgelukkiggezondfit.nl om te zien welke activiteiten al lopen.